sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Fantasia

Olen uneksinut hänestä.
Hän on ujo ja röyhkeä,
hänen poskensa ovat vielä pyöreät.
Hänen hellyytensä on ansa.
Hän on siili, joka on vetänyt
piikit piiloon.
Niin tai näin, hulluksi hän minut tekee.
-Eira Stenberg-
5 kommenttia:

 1. Taas kerran sinulta ihanaa musiikkia näin sunnuntaipäivän iloksi. Kiitän !

  VastaaPoista
 2. Tätä sun blogia katsellessa tulee aina niin hyvä ja mukava olo.Nytkin kuulen ihanaa musiikkia yhden suosikkini esittämänä ja niin sopii tähän mun tunnelmaan nyt.Mukavan viikonlopun jälkeen oma rauhallinen iltahetki.Kiitos sisko:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anjuusa ja syysmyrsky kauniista sanoistanne!

  VastaaPoista
 4. HETI ÄÄNESTÄ TUNNISTIN, LEMPILAULAJANI, ANDREI BOCELLI JA KAPPALE YKSI HÄNEN HELMISTÄÄN, SONGO ON JOSTAIN SYYSTÄ YKKÖNEN. TUO RUNO OLI MYÖS AIVAN SYKÄHDYTTÄVÄ. MINÄ PUHDISYUN TÄÄLLÄ JA SYDÄNKIN ALKAA SYKKIMÄÄN KUIN ENNEN NOITA SANOISINKO TAPATURMIA, KESTI VAIN AIKANSA TAJUTA, MIKÄ OLI HOMMAN NIMI. NYT TIEDÄN JA TIEDÄN PAIKKANI EI OLE KOSKAAN HYMISTELIJÖIDEN SEURASSA, SE ON SIELLÄ MISSÄ IHMISELLÄ ON PAHA OLLA SIELLÄ MISSÄ KÄSI TARTTUU KÄTEEN. ENSIMMÄISEN KERRAN ELÄMÄSSÄ KOHTASIN MYÖS IHMISET JOILLA EI OLLUT ANTEEKSIANTAMISEN KYKYÄ.. SE TAITAA OLLAKKIN VAIKEAMPAA KUIN PYYTÄMINEN. kIITÄN TÄSTÄ IHANASTA MUSASTA JA RUNOSTA, PIDÄN MOLEMMISTA.. JA KUN NIIN SANON TARKOITAN MYÖS..

  VastaaPoista
 5. Kiittää Sinua Aikku! Elämässä pitää olla haaveita ja mielikuvia.. Kova elämä on minulle taakse jäänyttä.. en jaksaisi sitä enää...

  VastaaPoista