keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Mielikuvaa
Kyky luoda mielikuvia abstaraktilla tasolla ja fantasioida mielikuvituksen voimalla, on yksi luovien energioiden syvimmistä ilmenemismuodoista. 
Intuition ääni piilotajunnasta kutsuu meidät mieleenyhtymien leikkiin, jossa haaveet ja unelmat saavat tajunnassamme oman erityisen merkityksensä.


Leikittely ajatuskulkujen ja aktiivisen kuvittelun tasoilla, on tiedostamattomien odotusten ja tietoisten mieleenjohtumien manipulointia minän haluamaan suuntaan. 
Näin piilotajunnan synnyttämät kuvat ja fantasiat tulevat eläviksi ja tuovat esiin arkisen minämme toivomat  affektit ja piristävät päiväämme todellisuuspakoisuuden vastavoimana". 
-skorppari-

Suuret ihmiset eivät koskaan tunne itseään suuriksi. 
Pienet ihmiset eivät koskaan tunne itseään pieniksi.


Mielikuvituksellista iltaa ♥


4 kommenttia:

 1. vai tuommoisia tää korppari ajatteli.. sanojen asettelu oli niin ylen koreaa, että en meinannut yhdellä lukemalla tajuta. mutta alitajunta ja mielikuvat ovat tuttuja, niissä mieli vaeltaa ilman rajoja, aina kun synnytän runoa tai fiktio tarinaa.. tarvitaan sitä kyllä faktaankin, ihan piristeeksi;) vai mitä? musa oli mulle rakasta jälleen. ja tämä kuvakin on ainakin ollut blogissani.. kai on vieläkin vuosien alla ajattele miten aika on kulunut.. voi tavaton.. on sekin kumma sanonta, tavaton? mietin mitä se kuvaa, - asiaa jota ei olla tavattu, kohdattu ennen...niin kai.. hyvää yötä

  VastaaPoista
 2. Huomenta. Ehk' ei aina niinkään abstrakti, kuin representaation kaltainen, joka sana mielestäni sopii ehkä paremmin.

  VastaaPoista
 3. Hyvä tavaton! Aikis!
  Onhan tokikin asioita, joita emme ole kokeneet, katsos kun moni meistä on niin kaavoihinsa kangistunut, eikä ole uuditusmielinen :)
  Nuo lainakuvat kiertelevät ja kaartelevat siellä sun täällä....

  VastaaPoista
 4. Niinpä niin Max!
  Todentuntuistako, ei, vaan täysin haavekuvaa, satua, jonkinlaista elämystä kenties..

  VastaaPoista